دکتر علی عالی‌زاده

انجمن گفت‌وگوپرسش‌های غیرفوری؛ جایگزین ویزیت، تشخیص یا تجویز نیست. اورژانس: ۱۱۵

همهٔ گفت‌وگوها

کی می‌تونم برم سراغ یوگا و دویدن بعد از جراحی صورت؟

۴ پاسخآخرین فعالیت ۱ ماه پیش

پاسخ‌ها به ترتیب زمانی نمایش داده می‌شوند. این بخش جای مشاوره فردی نیست.

کیمیا ج.طراح سوال
6لایک
سلام دوستان. من ۱۰ روز پیش رینوپلاستی کردم و عاشق یوگا و دویدنم. واقعاً سخته دور بمونم! کسی برنامهٔ بازگشت تدریجی به ورزش داره که با تجربه‌اش کار کرده باشه؟
۴ پاسخ
فاطمه ت.
14لایک
سلام کیمیا. من خودم مربی یوگام و دقیقاً همین مسیر رو رفتم. اولین ۲ هفته فقط راه رفتن آروم. هفتهٔ سوم، یوگای خیلی سبک (نشسته یا ایستاده، بدون وارونه و بدون فشار به سر). از هفتهٔ ۴-۵ به بعد جریان آرام و از هفتهٔ ۶ کاردیوی سبک. وارونه و فشار سینه/سر رو حداقل تا ۸ هفته قطعاً کنار بذار.
بهنام پ.
7لایک
منم زود رفتم سراغ کاردیو، اشتباه بود — ضربان قلب بالا یعنی فشار خون بیشتر روی صورت = ورم برمی‌گرده. صبر کن، حیف عملت هست.
تیم مطبتیم مطب
11لایک
سلام کیمیا. توصیه عمومی: پیاده‌روی سبک از روزهای اول، فعالیت‌های کم‌شدت و بدون تعریق زیاد از حدود هفتهٔ دوم، فعالیت متوسط (یوگای سبک، دوچرخهٔ ثابت آرام) از هفتهٔ سوم به بعد، و دویدن/ورزش‌های با ضربان قلب بالا معمولاً پس از ۴ تا ۶ هفته با اجازهٔ دکتر معالج. از حرکات با وارونگی سر، تماسی، یا با فشار روی بینی (مثل شنا با عینک تنگ) تا چند هفته پرهیز کنید. زمان دقیق برای شرایط شخصی شما در ویزیت پیگیری مشخص می‌شود.
کیمیا ج.
8لایک
مرسی از همگی. برنامهٔ تدریجی فاطمه عزیز رو پرینت گرفتم گذاشتم رو یخچال 😂 صبر می‌کنم.

برای پاسخ دادن وارد شوید

خواندن این گفت‌وگو برای همه آزاد است. برای پاسخ دادن، حساب کاربری بسازید یا وارد شوید.