دکتر علی عالی‌زاده

انجمن گفت‌وگوپرسش‌های غیرفوری؛ جایگزین ویزیت، تشخیص یا تجویز نیست. اورژانس: ۱۱۵

همهٔ گفت‌وگوها

دو سال از عمل بینی گذشته و راضی نیستم — کی می‌تونم برم برای revision؟

۳ پاسخآخرین فعالیت ۳ ماه پیش

پاسخ‌ها به ترتیب زمانی نمایش داده می‌شوند. این بخش جای مشاوره فردی نیست.

ستاره ز.طراح سوال
11لایک
سلام. سال ۱۴۰۲ عمل کردم. شکل کلی بینی خوبه ولی نوک بینیم به نظر خودم یه‌کم پایین افتاده و یه برآمدگی کوچیک رو پل بینی هست. آیا الان زمان مناسبی برای revision هست؟ یا باید بیشتر صبر کنم؟ دکتر اصلی‌م شهر دیگه‌ست و دنبال نظر دومم هستم.
۳ پاسخ
تیم مطبتیم مطب
17لایک
سلام ستاره. ممنون که اینجا مطرح کردید. در عمل دوم بینی (revision) معمولاً حداقل ۱۲ ماه و در بسیاری از موارد ۱۲ تا ۱۸ ماه فاصله از عمل اول توصیه می‌شود تا التهاب بافت کاملاً فروکش کند و تصویر «نهایی» بینی برای ارزیابی واضح شود. با گذشت دو سال شما در بازهٔ مناسبی از نظر زمانی هستید، اما خود تصمیم به جراحی دوم وابسته به این است که چه چیزی واقعاً قابل اصلاح است، چه ریسک‌هایی همراه دارد، و آیا یک گزینهٔ بدون جراحی (مثلاً اصلاح جزئی با تزریق در موارد خاص) می‌تواند پاسخ‌گو باشد. برای نظر دوم، می‌توانید درخواست مشاورهٔ حضوری بدهید و اگر امکان دارد عکس‌های قبل از عمل اول، پروفایل کامل و گزارش جراحی قبلی را همراه داشته باشید.
فاطمه ت.
12لایک
سلام ستاره. من تجربهٔ revision دارم؛ سه سال صبر کردم. توصیه‌م اینه که قبل از تصمیم، با حداقل دو جراح مشورت کن و انتظارت رو از revision واقع‌بینانه نگه دار. عمل دوم پیچیده‌تر از اولیه و نتیجه ممکنه به همون اندازه دگرگون‌کننده نباشه.
ستاره ز.
9لایک
مرسی از راهنمایی‌هاتون. مشاوره گرفتم. تصمیم نهایی‌م صبر کنم تا یک‌سال دیگه و دوباره ارزیابی بشم. واقعاً شفاف و حرفه‌ای صحبت شد، خیالم راحت‌تره الان.

برای پاسخ دادن وارد شوید

خواندن این گفت‌وگو برای همه آزاد است. برای پاسخ دادن، حساب کاربری بسازید یا وارد شوید.