دکتر علی عالی‌زاده

انجمن گفت‌وگوپرسش‌های غیرفوری؛ جایگزین ویزیت، تشخیص یا تجویز نیست. اورژانس: ۱۱۵

همهٔ گفت‌وگوها

برای جلو آوردن چونه، فیلر بهتره یا پروتز؟

۳ پاسخآخرین فعالیت ۲ ماه پیش

پاسخ‌ها به ترتیب زمانی نمایش داده می‌شوند. این بخش جای مشاوره فردی نیست.

سارا ک.طراح سوال
9لایک
سلام. صورتم از نیم‌رخ یه‌کم چونه‌م عقب‌تره و خیلی تو ذوقم می‌زنه. ۲۸ ساله‌م. بین فیلر و پروتز چونه مرددم. کسی هر دوش رو امتحان کرده؟
۳ پاسخ
نگار ب.
8لایک
سلام سارا. من اول فیلر زدم، حدود یک سال راضی بودم. ولی چون نیاز به تکرار داشت و در درازمدت هزینه‌بر می‌شد، رفتم سراغ پروتز. الان ۲ سال از پروتز گذشته و خیلی راضی‌ام. ولی این تصمیم خیلی شخصیه و بستگی به ساختار صورت داره.
مهدی ل.
6لایک
فیلر مزیتش اینه که می‌تونی تستش کنی و اگه نپسندیدی برمی‌گرده. من یه دوره فیلر زدم، فهمیدم اون شکل به صورتم نمی‌خوره و منصرف شدم از پروتز. تجربهٔ خوبی بود برای تصمیم نهایی.
تیم مطبتیم مطب
14لایک
سارا عزیز، انتخاب بین این دو به موارد متعددی بستگی دارد: میزان عقب‌رفتگی، تناسب با باقی صورت، استخوان‌بندی، و انتظار شما از دوام نتیجه. به‌طور کلی فیلر تزریقی برگشت‌پذیر و کم‌تهاجم است ولی نیاز به تکرار دوره‌ای دارد و برای جابه‌جایی کم تا متوسط مناسب است. پروتز نتیجهٔ پایدارتر و تغییر ساختاری بیشتری می‌دهد ولی جراحی است و ریسک‌های مخصوص خودش را دارد. بهترین کار این است که در یک جلسهٔ مشاورهٔ حضوری، با تصویربرداری ساده، گزینه‌ها برای شما به‌صورت اختصاصی توضیح داده شود. تصمیم نهایی فقط بعد از این ارزیابی منطقی است.

برای پاسخ دادن وارد شوید

خواندن این گفت‌وگو برای همه آزاد است. برای پاسخ دادن، حساب کاربری بسازید یا وارد شوید.