دکتر علی عالی‌زاده

انجمن گفت‌وگوپرسش‌های غیرفوری؛ جایگزین ویزیت، تشخیص یا تجویز نیست. اورژانس: ۱۱۵

همهٔ گفت‌وگوها

بعد از رینوپلاستی چند روز مرخصی کافیه؟ (شغل پشت میز)

۴ پاسخآخرین فعالیت ۲ ماه پیش

پاسخ‌ها به ترتیب زمانی نمایش داده می‌شوند. این بخش جای مشاوره فردی نیست.

علی ه.طراح سوال
5لایک
سلام رفقا. می‌خوام برای ماه آینده عمل بینی برنامه‌ریزی کنم. شغلم برنامه‌نویسیه، کلاً پشت میزم. کسی هست که زود برگشته باشه سر کار و بگه چی به چی شد؟ مرخصی ۷ روز کافیه یا ۱۰ تا ۱۴؟
۴ پاسخ
مهسا ا.
11لایک
من ۸ روز بعدش برگشتم سر کار، آنلاین. اسپلینت همون روز ۷ برداشته شد و روز ۸ به جلسه‌ها کم‌کم برگشتم. تنها چالش این بود که نمی‌تونستم عینک طبی بزنم؛ از لنز استفاده کردم تا چند هفته. اگه رو ظاهر حساسیت داری توصیه می‌کنم ۱۰ روز بذاری چون کبودی زیر چشم تا ۱۰-۱۲ روز ممکنه بمونه.
مهدی ل.
7لایک
من ۱۴ روز کامل گرفتم و راضی بودم. ۷ روز اول واقعاً انرژی زیادی نداری حتی برای کارای ساده. تمرکز پشت کامپیوتر روزای اول سخته به‌خاطر سرگیجهٔ ملایم.
تیم مطبتیم مطب
8لایک
سلام علی. توصیهٔ عمومی برای کارهای پشت میز معمولاً ۷ تا ۱۰ روز است؛ بسته به نوع جراحی، کیفیت خواب و سرعت بهبود فردی متغیر است. نکات عملی: عدم خم شدن طولانی به جلو، نور کم محیط در روزهای اول، استراحت چشم هر ۲۰ دقیقه، و اجتناب از عینک سنگین تا چند هفته. در ویزیت مشاوره دقیق‌تر زمان مناسب برای شما تعیین می‌شود.
علی ه.
3لایک
دستتون درد نکنه همگی. ۱۰ روز برنامه می‌ریزم با احتمال یک هفتهٔ نیمه‌حضوری. خیلی کمک کرد 🙏

برای پاسخ دادن وارد شوید

خواندن این گفت‌وگو برای همه آزاد است. برای پاسخ دادن، حساب کاربری بسازید یا وارد شوید.