دکتر علی عالی‌زاده

انجمن گفت‌وگوپرسش‌های غیرفوری؛ جایگزین ویزیت، تشخیص یا تجویز نیست. اورژانس: ۱۱۵

همهٔ گفت‌وگوها

استرس قبل از بیهوشی شدید شده — چطور کنار اومدید؟

۶ پاسخآخرین فعالیت ۱ ماه پیش

پاسخ‌ها به ترتیب زمانی نمایش داده می‌شوند. این بخش جای مشاوره فردی نیست.

رضا م.طراح سوال
7لایک
سلام، عملم چهارشنبه‌ست (رینوسپتوپلاستی). همه چیز رو پذیرفتم و آماده‌ام، فقط فکر بیهوشی شب‌ها نمی‌ذاره بخوابم. کسی تجربهٔ خوبی برای کنترل این استرس داره؟ مدیتیشن چی؟ موسیقی؟ دارویی نه ـ نگرانم تداخل کنه.
۶ پاسخ
زهرا ع.
8لایک
رضا جان منم همین وضع رو داشتم 😅 یه چیزی که خیلی کمک کرد این بود که از تیم بیهوشی خواستم قبل از عمل بیاد و باهام صحبت کنه. وقتی صورت‌شون رو دیدم و توضیح دادن چی به چیه، آرامش گرفتم. مدیتیشن نفس عمیق ۵ دقیقه‌ای هم خوبه.
امیرحسین ر.
6لایک
یه نکته از تجربهٔ من: شب قبل عمل، یه سریال سبک ببین، اخبار و ویدیوی پزشکی نه! ذهن باید آرام باشه. روز عمل هم یه نفر همراهت باشه که حواست رو پرت کنه. لحظهٔ بیهوشی واقعاً سریع‌تر از اونیه که فکر می‌کنی.
نگار ب.
4لایک
من با لیست پادکستی که خودم درست کرده بودم رفتم! وقتی روی تخت دراز کشیدم گوشی رو دادم به تیم گفتم پلی کنن، تا چند ثانیه گوش دادم و خواب رفتم. باور کن واقعاً همینقدر سریع بود.
تیم مطبتیم مطب
10لایک
سلام رضا. حس استرس قبل از بیهوشی بسیار رایج است؛ کاملاً عادی است. چند نکتهٔ عمومی که معمولاً کمک می‌کند: خواب کافی شب قبل، پرهیز از کافئین زیاد، حضور یک همراه آرام در روز عمل، و فهرست سوالاتی که می‌خواهید با تیم بیهوشی مطرح کنید را همراه داشته باشید. اگر استرس به سطحی است که در خواب و تمرکز شما اختلال جدی ایجاد می‌کند، حتماً قبل از روز عمل با مطب تماس بگیرید تا با دکتر هماهنگ شود — تصمیم دربارهٔ هر دارویی فقط با ایشان است.
رضا م.
5لایک
ممنون از همه. ترکیب نفس عمیق + پادکست + صحبت با تیم بیهوشی رو امتحان می‌کنم. بعد عمل اینجا گزارش می‌دم 🙏
رضا م.
13لایک
سلام دوستان، عمل با موفقیت انجام شد. واقعاً همون‌طور که گفتید، لحظهٔ بیهوشی فقط چند ثانیه بود و انگار خواب رفتم و یهو بیدار شدم. ممنون از حمایت‌تون 🌹

برای پاسخ دادن وارد شوید

خواندن این گفت‌وگو برای همه آزاد است. برای پاسخ دادن، حساب کاربری بسازید یا وارد شوید.